Ιστοσελίδες που προσφέρουν ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων υπάρχουν πάρα πολλές. Μία από αυτές τις ιστοσελίδες είναι και η specialcars.Σε αυτή την ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να βρει μία πληθώρα αυτοκινήτων, καινούργιων και μεταχειρισμένων να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει ο προηγούμενος χρήστης, καθώς και την χρονολογία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει. Έτσι ο χρήστης μπορεί άμεσα να βρει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να χάνει χρόνο. Επίσης μπορεί να ενημερωθεί για τη χρηματοδότηση που τον ενδιαφέρει πατώντας στο ανάλογο μενού και το after sales service που προσφέρει η special cars.gr. Η εταιρεία έχει γραφεία στην Ιερά Οδό 111 και βρίσκεται στην Αθήνα. Η εταιρεία έχει ιστοσελίδα που μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και τηλέφωνο επικοινωνίας 210 34 86 600.

Η Avis είναι μία μεγάλη εταιρεία με χρόνια παρουσίας και με μεγάλο στόλο αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. H Avis έχει ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να ζητήσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί .Τα κέντρα πώλησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι 4 και αυτά είναι στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στη Ρόδο. Η εταιρεία Avis προσφέρει αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση για πώληση και για leasing σε ανταγωνιστικές τιμές και μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε σειρά premium μοντέλων και σε μοναδικές τιμές αγοράς. Επίσης παρέχει εγγυήσεις ασφάλειας και ποικιλία μοντέλων για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Ακόμα μία ιστοσελίδα για πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι και η xe.gr. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να αναζητήσετε τον τύπο του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο, έτος πρώτης κυκλοφορίας και τα κυβικά. Ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί και να ενημερώνεται στο e-mail του για τις τελευταίες αγγελίες γύρω από το αυτοκίνητο.

Επίσης υπάρχουν συμβουλές αγορών, πληροφορίες για τη διαδικασία μεταβίβασης, οδηγίες χρήσης για τα ελαστικά και άλλα χρήσιμα tips που μας καθοδηγούν στη σωστή συντήρηση και λειτουργία του αυτοκινήτου μας.