Από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσυκλετών και σκαφών είναι η σελίδα car.gr. Στην ιστοσελίδα αυτή ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει και να βρει το αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο όχημα τον ενδιαφέρει να αγοράσει ή να πουλήσει. Η ιστοσελίδα αυτή έχει διάφορες κατηγορίες όπως αγγελίες για σκάφη, τροχόσπιτα, επαγγελματικά αυτοκίνητα καθώς και ανταλλακτικά για οποιοδήποτε τύπο μεταφορικoύ μέσου.

Μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα αναζήτησης για μεταφορικά μέσα είναι και η ιστοσελίδα http://www.xe.gr/automoto/. Τοποθετώντας στα φίλτρα αναζήτησης τις παραμέτρους του οχήματος που επιθυμούμε να αγοράσουμε, μπορούμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Ακόμα μία ιστοσελίδα αναζήτησης μεταχειρισμένων ή καινούργιων αυτοκινήτων, είναι η http://www.carwall.gr/. Σε αυτή την ιστοσελίδα πέρα από την εγγραφή μας, και την αναζήτηση του αυτοκινήτου μας ενδιαφέρει, μπορούμε στο δεξί μέρος να βρούμε χρυσές συμβουλές που αφορούν στο αυτοκίνητο, τη σωστή συντήρησή του, συμβουλές για συντήρηση ελαστικών καθώς επίσης και οδηγίες που αφορούν στον τύπο καυσίμου και στην οικονομική και ασφαλή οδήγηση.

Το περιοδικό Αuto Τρίτη το οποίο είναι από τα παλαιότερα και πιο ενημερωμένα περιοδικά της Ελλάδας στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, έχει εδώ και πολύ καιρό τη δική του ιστοσελίδα. Οι χρήστες του το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια διότι είναι ένα περιοδικό έγκυρο με πολλά χρόνια κυκλοφορίας και με μεγάλη φερεγγυότητα. Στην ιστοσελίδα του ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να βρει χρήσιμες συμβουλές αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου καθώς επίσης και τα τελευταία νέα γύρω από το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει φόρμα εγγραφής για το χρήστη αλλά σίγουρα είναι από τις πιο ενημερωμένες ιστοσελίδες που υπάρχουν στην Ελλάδα και αφορούν το αυτοκίνητο.

Στο ix.gr υπάρχει μία πληθώρα από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ή καινούργια, μοτοσυκλέτες, σκάφη αναψυχής ακόμα και για ποδήλατα. Η εγγραφή για χρήστες δεν είναι απαραίτητη και στο μενού του μπορεί κανείς να βρει η και να καταχωρήσει την αγγελία που τον ενδιαφέρει. Δεν θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζεται από μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά είναι ακόμα μια επιλογή για αναζήτηση αγοράς ή πώλησης μεταφορικού μέσου.