Τελευταια νέα

Σάμος. Πουλούσαν παράνομα ανταλλακτικά και εξαρτήματα από ποδήλατα

Σε μία οικοδομή που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο για τα κλεμμένα ποδήλατα συνελήφθησαν δυο 13χρονοι. Τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με ένα συνεργό τους κλέψανε ποδήλατα και μοτοσικλέτες που, αφού πρώτα διέλυσαν, πούλησαν σε κομμάτια για να εισπράξουν χρήματα. Στις έρευνες που έγιναν στο κρησφύγετο, η αστυνομία βρήκε πλήθος από βίδες, παξιμάδια και άλλα μέρη που ανήκουν σε κλεμμένα ποδήλατα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία αναφέρει και κατηγορεί τους γονείς για πλημμελή εποπτεία και κατατέθηκε στον εισαγγελέα Σάμου.

Κυνηγούσε να πιάσει την κόρη και προκάλεσε ατύχημα

Ένας καβγάς μεταξύ πατέρας και κόρης στην Αιγιάλεια πήρα απίστευτη τροπή, αφού μετά από έντονη λογομαχία η δεκατετράχρονη κόρη, πήρε το ποδήλατό της για να φύγει από το σπίτι το βράδυ του Σαββάτου. Όπως υποστηρίζει η μητέρα της, ο πατέρας της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και προσπάθησε να πιάσει την κόρη του. Στην προσπάθειά του όμως αυτή και πάνω στους ελιγμούς που έκανε, έπεσε πάνω στο ποδήλατο της κόρης του, τραυματίζοντας την σοβαρά. Την δεκατετράχρονη παρέλαβε το ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων όπου έπειτα από λίγες ώρες πήρε εξιτήριο και οδηγήθηκε στο σπίτι της.

Στην Κρήτη από τη Φινλανδία με ποδήλατο

Ένα ζευγάρι Φινλανδών μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, 3,6 και 8 ετών, διέσχισαν τη μισή Ευρώπη ώστε να φτάσουν στην Κρήτη με τα ποδήλατά τους. Στο ένα η μητέρα με τα τρία παιδιά και στο άλλο ο σύζυγος. Ήδη το ζευγάρι των Φιλανδών έχει επισκεφτεί μεγάλο μέρος της Κρήτης ανάμεσά τους περιοχές όπως Ρέθυμνο, Κίσσαμος και Πλακιάς. Αφού πέρασαν από Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Σερβία, η πενταμελής οικογένεια έφτασε στην Κρήτη όπου ακόμα συνεχίζει τις ορθοπεταλιές. «Ποτέ δεν είχαμε αυτοκίνητο ούτε και δίπλωμα οδήγησης» δήλωσε η Γουιλιάμι Χανέλα. «Έτσι με το ποδήλατο είχαμε αρκετό χρόνο να δούμε πολλά μέρη».